24 april scheidsrechters D/C-en opfriscursus

Op zondag 24 april jl. werd onder leiding van de nieuwe scheidsrechterscommissie, Sabum Henk Schaaij en BooSabum Ilhame El Kafroune een scheidsrechters D/C en opfriscursus georganiseerd. In totaal waren er 21 cursisten, 10 voor de D/C cursus en 12 voor de opfriscursus.

Onze dagindeling begon om 10:00 uur met het theoriegedeelte in Powerpoint, daarna om 13:00 uur het praktijkgedeelte en als laatste om 15:45 uur het definitieve theorie-eindexamen. Het resultaat was dan ook verbluffend. 2 Cursisten voor het diploma D en 8 voor het diploma C geslaagd. Na afloop werd Sabum Henk nog even in het zonnetje gezet door voorzitter Sabum Hennie Thyssen met het gouden ITF Royal Dutch speldje voor zijn inzet als scheidsrechter, namelijk meer dan 75 wedstrijden.

Wij als commissieleden zullen proberen om deze voortgang vast te houden en onze scheidsrechters zo goed mogelijk op te leiden. Naar onze mening een geslaagde ochtend en middag. Nogmaals willen wij hierbij iedereen feliciteren met hun behaalde D/C diploma.

24-04_scheidsrechters-cursus (10)

Namens de scheidsrechterscommissie,
BooSabum Ilhame El Kafroune