Aankondiging Royal Dutch Day 2018

Beste scholen en verenigingen,

Op zondag 25 februari is er de RD Day onze nationale Taekwon-Do sportdag. Een afwisselende dag voor jong en oud. Samen gezellig sporten en van elkaar leren en plezier hebben staat centraal! Traditiegetrouw sluiten we deze dag ook af met een laagdrempelig etentje. Vorig jaar hadden we bij het eten alleen al meer dan 80 deelnemers! En natuurlijk nog meer deelnemers bij de sportonderdelen.

We hopen dat jullie je leden enthousiast weten te maken met het onderstaande programma Uiteraard hopen we dat onze velen vrijwilligers en commissieleden aanwezig zijn tijdens onze gezamenlijke rd day en lekker mee eten.

De opzet van dit jaar;

Natuurlijk diverse Taekwon-Do onderdelen. Denk aan oa. Tuls, Sparren, Hosinsul, special technique en we zijn voornemens om mini-wedstrijdjes te doen voor belangstellende.  Zoals altijd proberen we een andere martial-art stijl aan te bieden. In het verleden was dit wel eens Shaolin Kung-Fu, Aikido, Korean Kickboxing, Hapkido, Hanmudo etc.

Ook nu weer is het gelukt om een prachtige stijl aan te bieden. Namelijk een stijl die mensen wellicht van Bruce Lee films kennen, het Filipijnse stokvechten. Genaamd Kali / eskrima. Het is toch prachtig om dit eens uit te proberen.

Hierbij twee filmpje van KALI om een indruk te krijgen.

https://www.youtube.com/watch?v=Xsxlw8251WA

Net als vorig jaar doen we een loterij en een kraampje met leuke artikelen voor de leden. Na afloop is er de mogelijkheid om mee uit eten te gaan naar een lokaal pannenkoeken restaurant. Niet te duur voor iedereen toegankelijk dus ook voor publiek (ouders) mogelijk, zolang men maar op tijd via ons reserveert.
Hierbij onder de exacte info van de dag en we hopen dat het jullie lukt om je leden enthousiast te maken. Zodat we weer een mooie dag hebben. Wellicht overbodig om te melden maar in tegenstelling tot de andere trainingen van de RD, zijn er aan deze dag wel kosten verbonden om het te kunnen organiseren.

Datum: zo 25 februari 2018

Plaats: Asperen

Locatie: Sporthal “de Wiel”
Leerdamseweg 39

Tijd: 10.00 uur – 16.00 uur

Kosten €15,00 (op vertoon van het ITF-RD paspoort en lidmaatschap bewijs zijn de toegangskosten €10)

Ter plekke betalen bij de INGANG (als scholen van te voren een indicatie van deelnemers met hun graad kunnen mailen zou dat erg prettig zijn)

Publiek: entree €2,00 (donatie voor spierziekten ALS)  

Na afloop, om 17.00 uur kan iedereen mee gaan uit eten bij het pannenkoek restaurant.

Onder de Pannen

Leerbroekseweg 53

4245KS Leerbroek

€10 per persoon en dan kan men kiezen uit 4 verschillende pannenkoeken. Incl. drankje.

Het eten dient men per club te reserveren voor 18 februari. Men kan ter plekke betalen in het restaurant. 

Graag tot ziens op deze speciale 25 Februari 2018!

namens het ITF RD bestuur

Met vriendelijke groet,
Sabum Willem Jansen
Secretaris ITF-Royal Dutch
www.itf-royaldutch.com
secretariaat@itf-royaldutch.com