10-02 ITF Royal dutch day 9e editie

10:00

10/02/2019

Beste scholen en verenigingen,

Op zondag 10 februari is er de RD Day onze nationale Taekwon-Do sportdag. Een afwisselende dag voor jong en oud. Samen gezellig sporten en van elkaar leren en plezier hebben staat centraal! Traditiegetrouw sluiten we deze dag ook af met een laagdrempelig etentje. Vorig jaar hadden we bij het eten alleen al meer dan 80 deelnemers! En natuurlijk nog meer deelnemers bij de sportonderdelen. We hopen dat jullie je leden enthousiast weten te maken met het onderstaande programma.

De opzet van dit jaar;
Natuurlijk diverse Taekwon-Do onderdelen. Denk aan oa. Tuls en Sparren. Maar ook ludieke mini-wedstrijdjes waarbij iedereen een kleinigheidje kan winnen. Dus alle deelnemers gaan met medailles naar huis. Dat is altijd leuk!!

Zoals altijd proberen we een andere martial-art stijl aan te bieden. In het verleden was dit wel eens Shaolin Kung-Fu, Aikido, Korean Kickboxing, Hanmudo en vorig jaar Eskrima etc. Ook nu weer is het gelukt om een prachtige stijl aan te bieden. Namelijk Combat Hapkido! Een mix tussen realistische zelfverdediging gebaseerd op militaire effectiviteit in relatie tot oosterse geneeswijze (ki-energie) Het is prachtig om dit eens uit te proberen.
Hierbij een filmpje van Combat hapkido om een indruk te krijgen.
https://www.youtube.com/watch?v=i56xMJ-XoTs
Voor het eerst deze editie hebben we ook een school gevraagd of ze een onderdeel willen verzorgen. De eer is gegaan naar Soo Bak-Gi Asten. Ook dit beloofd voor jong en oud een mooi onderdeel te worden….

Net als vorig jaar doen we een loterij en een kraampje met leuke artikelen voor de leden. Na afloop is er de mogelijkheid om mee uit eten te gaan naar een lokaal pannenkoeken restaurant. Niet te duur en voor iedereen toegankelijk dus ook voor het publiek (ouders) mogelijk, zolang men maar op tijd via ons reserveert. Hierbij onder de exacte info van de dag en we hopen dat het jullie lukt om je leden enthousiast te maken. Zodat we weer een mooie dag hebben.
Wellicht overbodig om te melden maar in tegenstelling tot de andere trainingen van de RD, zijn er aan deze dag wel kosten verbonden om het te kunnen organiseren.

Datum: zo 10 februari 2019
Plaats: Asperen
Locatie: Sporthal “de Wiel” Leerdamseweg 39
Tijd: 10.00 uur – 16.00 uur

Kosten €10,00 (op vertoon van het ITF-RD paspoort en lidmaatschap bewijs anders zijn de kosten €15,-)
Ter plekke betalen bij de INGANG (als scholen van te voren een indicatie van deelnemers met hun graad kunnen mailen zou dat erg prettig zijn)
Publiek: entree €2,00 (donatie voor spierziekten ALS)

Na afloop, om 17.00 uur kan iedereen mee gaan uit eten bij het pannenkoek restaurant.
Onder de Pannen
Leerbroekseweg 53
4245KS Leerbroek
€10 per persoon en dan kan men kiezen uit 8 verschillende pannenkoeken. Incl. 1 drankje.
Het eten dient men per club te reserveren voor 4 februari en ter plekke betalen in het restaurant.

Graag tot ziens op deze speciale 10 Februari 2019!
namens het ITF RD bestuur