OPEN Taekwon-Do trainingskamp 2018

Beste Taekwon-Doïns,

Om de paar jaar organiseren wij een Taekwon-Do trainingskamp. Inmiddels is dit kamp bij veel taekwon-doins van buiten onze dojang bekend vanwege zijn uitdagende karakter en unieke samenstelling van activiteiten. Veel hiervan gaven aan het bijzonder leuk te vinden om het Taekwon-Do eens op een andere manier te ervaren en hebben dan ook interesse in het kamp. Wij staan juist open om de Taekwon-Do passie en vriendschap met andere te delen en nodigen hierbij ook Taekwon-Doins van andere scholen van harte uit om deel te nemen. Er is een beperkte ruimte dus geef bijtijds aan als je interesse hebt, uiterlijk voor eind april!

Het kamp wordt niet namens de TAG georganiseerd, slechts op eigen initiatief van de onderstaande stafleden. Allemaal mensen met zeer veel kamp ervaring en expertise. Het kamp is bedoeld voor alle TAG leden (vanaf 13 jaar en ouder) en overige bevriende Taekwon-Doins (vanaf 16 jaar en 2e kub) en staat uiteraard in het teken van Taekwon-Do, daarnaast komen er ook andere (vecht)sporten en activiteiten aanbod.

Het programma is “geheim” maar we hebben wel alvast 2 unieke primeurste melden. Namelijk het onderdeel combat hapkido(voor het eerst in Nederland!)staat op het programma en echt waar een toezegging van de persoonlijk lijfwacht van onze majesteit de Koning Willem-Alexander voor een interessant onderdeel. Een unieke kans om mee te maken.

Een unieke martial-art beleving is het weekend. Daarbij is plezier een zeer belangrijk element tijdens dit weekend (we houden dus rekening met verschillen, waardoor het niet extreem zwaar wordt)!!

Het Taekwon-Do kamp vindt plaats in een bosrijke omgeving te Arnhem waar we overnachten in blokhut ‘De Bolster’ en duurt van vrijdagavond 29 juni tot en met zondagmiddag 1 juli aanstaande.

De kosten van het Taekwon-Do kamp bedragen €50 per persoon. Met dit bedrag zorgen wij voor eten, drinken, slaapgelegenheid en alle activiteiten.

Wij hopen dat je na het lezen van deze uitnodiging veel zin hebt gekregen in het kamp, er is een beperkte ruimte dus wil je deze unieke ervaring niet missen lever het strookje hieronder dan zo snel mogelijk in. Mochten er nog vragen zijn over de inhoud, niveau of opzet van het kamp neem gerust contact met ons op.

Na inschrijving houden wij jullie van tijd tot tijd op de hoogte over de ontwikkelingen.

Sportieve groeten en taekwon,

Emil Ripassa, Iwan Vossen, Aron de Groot, Renske van Beersum en Willem Jansen

Hierbij bevestig ik deel te nemen aan het taekwondo kamp van 1juli t/m 3 juli 2018.

Voornaam en Achternaam:………………………………………………………………………………………………………….Medicatie: ………………………………………………………………………………………………………………………………Allergieën: ………………………………………………………………………………………………………………………………Overige bijzonderheden: ……………………………………………………………………………………………………………..………………………………………………………………………………………………

Handtekening* (verplicht):…………………………………..(handtekening ouder/voogd indien deelnemer nog geen 18 jaar

Volgend
Vorig