Korting op tweede druk van Taekwon-Do, de Weg naar succes deel 1

De sabums Paul van Beersum en Willem Jansen van de Commissie Technische Opleidingen (CTO), hebben in 2009 het wellicht bekende boek Taekwon-Do, De weg naar succes (deel 1) uitgebracht. Op 11 november aanstaande komt dit deel opnieuw uit.

whatsapp-image-2016-11-08-at-17-23-08De afgelopen 2 jaar hebben zij zelfs drie nieuwe delen vervolmaakt en is het eerste basisboek vertaald in het Engels. Het Basisboek, is nu opnieuw uit. Een herdruk met allerlei aanpassingen en toevoegingen op het gebied van achtergrondinformatie over de tuls, technische aanpassingen, filosofie, geschiedenis en uiteraard nieuwe foto’s en illustraties. Veel bekende Taekwon-Doins vanuit ITF Royal Dutch staan ook in het boek.

Voor beeldmateriaal en achtergrondinformatie verwijzen wij u graag naar www.tagelderland.nl.

Net als met bij verschijnen van het eerste boek in 2009, willen wij graag ITF Royal Dutchleden de gelegenheid bieden om via een aantrekkelijke korting ten opzichte van de winkelprijs het boek aan u en aan uw leden aan te bieden.whatsapp-image-2016-11-08-at-17-23-51

Deel 1 kost in de winkel €34,95,-

Via de auteurs zijn de kosten voor deel 1 €29,95,-  (kosten overige delen zie website TAG)

Extra korting; er zijn in het land veel scholen (van vrijwel alle ITF en WTF organisaties) die werken met een soort basispakket voor hun leden waar behalve een dobok ook het basisboek in zit verwerkt en/of hun leden ondersteunen om het boek met extra korting aan te schaffen. Speciaal voor die scholen is er een (tijdelijke) aanbieding. Vanaf een bestelling van 10 exemplaren of meer kan men de boeken voor een bodemprijs van €25 per stuk kopen.

whatsapp-image-2016-11-08-at-17-23-25Bestellen eenvoudig via www.tagelderland.nl

Het enige dat u hoeft te doen om voor de korting in aanmerking te komen, is onze website te bezoeken, en via Bestellen aan te geven hoeveel exemplaren van elk deel u wilt bestellen. Betaalinstructies vindt u eveneens op de website.

Wij danken u bij voorbaat voor de uw interesse, en graag tot ziens in onze dojangs of op een van de landelijke trainingen van ITF Royal Dutch.

Hartelijke groet,

Willem Jansen en Paul van Beersum