Verslag tul- en spartraining 11-06-2017

Op Zondag 11 juni 2017 heeft de WSC een tul- en spartraining gegeven. Op deze mooie zondag waren we erg tevreden met een opkomst rond de 60 personen.

Zoals gewoonlijk was er een creatieve gezamenlijke warming up. De groep  werd hierna opgesplitst in 2 groepen. Sabum Martin  nam de kubgraden voor zijn rekening en sabum Otto de dangraadhouders. Senior Master Zondag liep door beide groepen en gaf waar nodig extra tips.  Door beide groepen werden er extra aandacht besteed aan oefeningen die binnen de tul moeilijk zijn uit te voeren. De tultraining die hier werd gegeven is bedoeld om hem in wedstrijdvorm te verbeteren.

Hierna was er een korte drinkpauze en iedereen die door wilde met de spartraining kon instromen bij boosabum Winodj. Ook in deze groep was de opkomst goed. Met ongeveer 40 personen gingen we verder. Ook hier hebben we de groep in 2 groepen verdeeld om nog beter te kunnen begeleiden. Sabum Martin nam de B- klasse apart en boosabum Winodj de A-klasse. Verschillende sparsituaties werden getraind en uiteraard werd de conditie ook op de proef gesteld. Tot slot werd er gespard en om het geheel goed en met plezier af te sluiten hebben we enkele rondjes gemixt met de B-klasse.

Als WSC willen we iedereen bedanken voor zijn aanwezigheid. We hopen dan ook weer op een mooie opkomst na de zomervakantie!

WSC ITF Royal Dutch

WSC training juni

Volgend
Vorig