WSC training 11-09-2016

Op 11 september 2016 was de eerste training na de zomerstop een feit. Deze  open tuls- en spartraining was onder hoofdleiding van Senior Master Steve Zondag, sabum Otto van Elzelingen (tuls) en boosabum Winodj Ramsoebhag (sparren).

Vanuit de WC selectiegroep 2016 was er ondersteuning  bij de tuls van sabum Beuk van Straaten,  boosabum Dirk Netten, boosabum Lisanne Behonek en boosabum Britt Troudes. Ook sabum Henk Schaaij gaf assistentie bij de tuls. Dank voor jullie bijdrage.

IMG_2149

Nadat de voorzitter van de Royal Dutch, sabum Hennie een dankwoord had uitgesproken namens het bestuur richting de selectieleden, scheidsrechters en WSC kon de training beginnen.

Er werd hard gewerkt van 09:30 – 12:30 met circa 40  Taekwondoins vanaf gele band. Dit alles gebeurde in een nieuwe zaal te Asperen, sporthal De Wiel. Het was mooi om te zien hoe verschillende graduaties van verschillende scholen hard met elkaar aan het trainen waren. Ook waren er leden van de DTF aanwezig die mee waren geweest naar het WK te Brighton onder leiding van Master Henk Zonsveld.

We kunnen terugkijken op een geslaagde training!

WSC