ITF Royal Dutch day 2021

Beste Taekwon-Do scholen en verenigingen,

Met veel plezier nodigen wij jullie uit voor onze jaarlijkse ITF RD Day! Fantastisch dat dit kan!!

Vanwege corona dit jaar een aantal aanpassingen, maar nog steeds een fantastische dag!!! Hopelijk willen jullie je leden enthousiast maken voor onze jaarlijkse dag die nu weer kan! Met deze dag kunnen we toch het seizoen leuk afsluiten en vooruit kijken naar een fantastisch nieuw seizoen. Zoals altijd staan er weer top trainers en masters vanuit de organisatie klaar om mooie Taekwon-Do onderdelen te geven. Denk aan Tuls, Zelfverdediging (hapkido), Sparren, Mediatie en lekker werken op trapkussens. Dit jaar ook weer bijzondere gasttrainers. We hebben professionele trainers op het gebied van kickboksen en Judo die ons kennis willen laten maken met deze vechtsporten.

Iedereen ongeacht graduatie en leeftijd kan op zijn eigen niveau meedoen. Indien mensen een blessure hebben houden we daar natuurlijk rekening mee. Laat je dus niet meteen tegenhouden, maar grijp de kans op een mooie dag. In tegenstelling tot andere jaren is de RD Day nu GRATIS!! Helaas hebben we ivm corona niet de jaarlijkse afsluiting met een diner. Dat doen we hopelijk volgend jaar weer. De locatie is BUITEN zodat we grote groepen kunnen ontvangen. In principe trainen we de Taekwon-Do onderdelen natuurlijk in dobok (bij minder weer kun je altijd andere sportkleren aandoen/ meenemen). Dat kan ook bij het onderdeel Judo / kickboksen. 

De dag start om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Kom uiteraard op tijd. Zorg deze keer zelf voor een lunch in de pauze! Mocht het erg warm zijn denk dan aan genoeg vocht en zonnemelk. Deze editie is er géén speciale kindergroep. Uiteraard zijn kinderen van harte welkom! Ze worden gewoon op hun niveau ingedeeld en zullen veel plezier ervaren met de enthousiaste trainers. Er is voor kinderen wel de mogelijkheid om eerder uit te stappen, tijdens de pauze om 12.45 uur. 

Een vriendelijk verzoek aan elke vereniging is om voor 25 juni te mailen met hoeveel leden ze komen en welke leeftijd / graduatie ze hebben. Dat maakt het organiseren in corona tijd makkelijker. 

TIJD en LOCATIE;

10.00- 15.00 uur

Sportpark Heeklaan 21, Helmond

Namens de RD hartelijke groet en hopelijk tot ziens op de RD Day

Met vriendelijke groet,

Sabum Willem
Secretaris ITF-Royal Dutch

Vorig