Prachtige resultaten voor ITF Royal Dutch op EK Moldavië.

In Nederland zijn er diverse ITF Taekwon-Do organisaties actief met ieder een eigen visie, doelstellingen en een invulling van technieken. De Stichting  ITF Royal Dutch (www.itf-royaldutch.com) is dé Nationale Taekwon-Do organisatie in Nederland die zorg draagt dat het gedachtengoed van de grondlegger, wijlen Gen. Choi Hong Hi, en die van de Internationale Taekwon-Do Federatie ITF waarvan GM Choi Jung Hwa (de zoon van de grondlegger) president is gehanteerd wordt. ITF Royal Dutch draagt in Nederland de eindverantwoordelijkheid om selectieleden af te vaardigen naar een EK of WK van deze Internationale Taekwon-Do Federatie ITF.

Ook dit jaar kwam met regelmaat in de bestuursvergadering met vice voorzitter/teammanager Senior Master Steve Zondag (8e Dan) en de bestuursleden Willem Jansen en Paul van Beersum het punt ter sprake wie er na hard trainen, een goede mentaliteit en een aanwezigheid bij de trainingen er naar het EK in Moldavië gaat. Samen met Henk Schaaij uit Leerdam ben ik als internationaal scheidsrechter met het team er naartoe geweest. Het waren drie lange en warme werkdagen van bijna 40 graden maar het was goed om erbij te mogen/kunnen zijn, ons in te zetten voor de ITF, oude vrienden te ontmoeten en kennis te maken met nieuwe.

                       moldavië1           moldavië2

De resultaten van de geselecteerde ITF Royal Dutch deelnemers waren zoals in de afgelopen jaren weer zeer succesvol. Als voorzitter van de stichting ITF Royal Dutch wil ik dan ook namens het bestuur en alle TTA leden alle deelnemers van harte feliciteren met de geweldige resultaten. Ook de bondscoach Winodj Ramsoebhag, de Teammanager/Coach senior Master Steve Zondag, de sponsoren, ouders die mee zijn geweest en alle direct en indirect betrokkenen. Ook wil ik iedereen die op Schiphol was bedanken voor de geweldige ontvangst met spandoeken, ballonen en bloemen! En niet te vergeten de mensen, organisatoren en mede scheidsrechters van de ITF en onze gastheer in Moldavië (thank you Altair Moldavia!) die dit evenement mogelijk hebben gemaakt! Op 6 september aanstaande zal ik tijdens onze eerste CTO training van het jaar in Asperen uiteraard nogmaals persoonlijk officieel iedereen bedanken en feliciteren!

De resultaten

Lisanne Behonek: 1e Tuls, 2e speciale technieken, 3e sparren

Otto van Elzelingen: 1e Tuls, 2e Sparren, 2e Powerbreak Team

Dirk Netten: 2e Tuls, 3e sparren, 2e Powerbreak Team

Martin (Beuk) van Straaten: 1e Powerbreak, 2e Powerbreak Team, 3e sparren, 3e Tuls

Sander van Velzen: 2e Powerbreak Team

Ilhame el Kafroune: 3e sparren

Britt Troudes: 3e tuls, , 1e sparren

Winodj Ramsoebhag: 2e Powerbreak Team

Moldavie4       moldavië3

We kijken alweer uit naar volgende Nationale en Internationale evenementen waaronder zeker niet vergeten mag worden de ITF Wereldkampioenschappen in Brighton (England) van 26 tot 31 juli 2016 voor de jeugd, junioren en senioren want dat zal zeker een bijzondere belevenis worden en de Open Royal Dutch op 2 april 2016.

Wil je als Taekwon-Do school ook met je leden meedoen aan de ITF Royal Dutch seminars, technische- of wedstrijdtrainingen of wil je kans maken om met een of meer leden mee te doen aan de wereldkampioenschappen in 2016? Misschien wil je lid worden van onze landelijke overkoepelende organisatie ITF Royal Dutch om een steentje bij te dragen het ITF Taekwon-Do in Nederland verder vorm te geven of om jezelf als leraar verder te ontwikkelen op technisch of organisatorisch vlak? Interesse? Stuur dan een mail naar het secretariaat van ITF Royal Dutch (secretariaat@itf-royaldutch.com) voor meer informatie!

Taekwon,

Sabum Hennie Thijssen, 6e Dan, voorzitter ITF Royal Dutch

Volgend
Vorig